Cine suntem noi?

 

Suntem o echipa de oameni tineri, carora ni s-a intamplat de mai multe ori sa ne dorim si noi, la randul nostru sa construim, sa amenajam, sa mobilam sau sa reparam diverse chestii prin casa si gradina. In acelasi timp aveam si un job, aveam copii si multe alte lucruri de facut pe langa. Am descoperit ca in Romania este destul de greu sa gasesti profesionisti care sa te ajute cu aceste lucruri. De asemenea am descoperit, ca desi exista multe magazine online de mobila si decoratiuni, sunt momente in care ti-ai dori sa te ajute cineva si sa-ti simplifice munca ce o ai de facut.

Simtind toate acestea pe pielea noastra, am decis sa cream Hodeco, un serviciu care sa ajute intr-un mod eficient la realizarea si indeplinirea tuturor proiectelor ce tin de case si gradini. Lucram doar cu profesionisti autorizati, cu cele mai cunoscute si eficiente magazine, si ne dorim sa ajutam cat mai multi oameni sa-si realizeze proiectele.

Ce este Hodeco?

Hodeco este un serviciu care te ajuta sa iti construiesti, amenajezi, montezi, repari, cureti casa si gradina.

Hodeco este un serviciu de concierge pentru casa si gradina ta. Colaboram doar cu cei mai buni profesionisti in domeniile prezentate. Scopul nostru este sa te ajutam sa realizezi toate proiectele pe care doresti sa le faci in casa sau gradina ta. Gasim profesionisti, organizam munca si ne asiguram ca totul se intampla conform planului, pentru ca tu sa fii multumit.

Cum functionam?

Foarte simplu. Avem pe site sectiunile de constructie, amenajare, montare, reparare, curatenie si gradinarit. In functie de dorinta ta, intrii si completezi cererea ta. Te contactam ulterior dupa ce o analizam.

Pentru proiecte mai complexe, poti apela la unul din consilierii nostrii.

Serviciile noastre sunt gratuite.